parallax background
 

WAT DOEN WIJ

Wij bieden op verschillende manieren een antwoord op uw noden rond het versterken van de relatie tussen uw merk en uw klant. Uw bedrijf en uw doelgroep zijn altijd het begin- en het eindpunt bij alles wat wij doen. Niemand kent deze uiteindelijk beter dan u zelf.

Onze expertise:

 • Ontwikkeling en creatie van digitale getrouwheidsplatformen voor het waarderen en activeren van alle relaties die voor u belangrijk zijn.
 • Creatie van originele experiences en events die de aandacht vestigen op uw merknaam en de emotionele band versterken.
 • Ontwikkeling van een big data-strategie waarmee u uw klanten en hun wensen in kaart kunt brengen.
 • Ontwerpen van op maat gemaakte voordeelprogramma's die uw omzet verhogen en de trouw versterken.
 • Ontwikkeling en uitbouw van sterke structurele partnerschappen die hand in hand gaan met uw merk.

Geïnteresseerd in onze diensten ?

Neem contact op

 • Loyalty op maat

  Omdat niet één organisatie gelijk is, geloven wij in oplossingen die zijn afgestemd op uw situatie en specifieke doelstellingen. Wilt u de verbondenheid met uw bedrijf versterken? Wij werken niet alleen alles tot in de puntjes uit, maar kunnen ook vanuit onze expertise frisse ideeën aanbrengen. Er zijn heel wat mogelijkheden: kortingacties, restaurantprogramma’s, belevenissen, spaarplatformen, … . Bovendien wordt alles gemeten. Want meten is weten!

  Heeft u al een loyaliteitsprogramma, maar levert dit niet het gewenste resultaat, laat het ons weten.

 • Kant-en-klaarplatformen

  Een kant-en-klaar platform aanbieden waar mensen echte meerwaarde uithalen: niet alleen de klant, maar ook uw bedrijf plukt hier uiteraard de vruchten van. Acquisitie, beloning en retentie gaan immers hand in hand. Via onze digitale platformen bieden wij u sterke en vaak onmiddellijk inzetbare tools. Denk aan talrijke voordelen in restaurants of op uitjes, wellness, … Wij tonen u graag de verschillende mogelijkheden.

 • Onze partnerships zetten we voor u in om te motiveren en te belonen

  U wil klanten wat extra in de watten leggen om een sterkere band met uw merk te creëren. U levert ons uw visie en faxions zorgt voor de juiste partners om dit te realiseren.
  U hebt een idee? Wij zoeken voor u de meest geschikte partner.
  U hebt nog geen concreet idee? Wij helpen u graag verder met onze contacten en expertise.


 

Wie zijn wij ?

Wij zijn marketers in hart en nieren met elk onze eigen talenten en specialisaties met een blik op marketingtrends en evoluties mondiaal en lokaal. We hebben twee dingen gemeen: wij zijn allemaal experten in ons vak die de klant altijd en overal centraal stellen. Alleen op die manier kunnen wij de beste resultaten neerzetten. • Ons verhaal

  Faxions is een marketingbureau opgericht in 2008 te Brussel. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren en versterken van de relatie met uw klanten en/of medewerkers. Wij houden uw klanten dichtbij en sluiten de achterdeur. Wij zorgen voor loyalty marketing op maat, kant-en-klaarplatformen om de verbondenheid te vergroten. Wij zoeken de juiste partnerships voor u om mensen te motiveren en te belonen voor hun trouw.

  Om onze waardecreatie binnen de Belgische markt nog te versterken gingen we op zoek naar de meest innovatieve technische platformen. In 2018 hebben wij daarom een partnership uitgewerkt met het Nederlandse bedrijf Touch. De kruisbestuiving van ideeën en technieken blijkt zeer waardevol te zijn. Dagelijks leren en vernieuwen is de boodschap binnen Loyalty strategie.

  Loyalty is onze core business en onze absolute passie.

 • Onze filosofie

  Dankzij onze motivatie, passie en betrouwbaarheid creëren wij een duidelijke meerwaarde voor onze partners. Een uitmuntende dienstverlening en uw tevredenheid zijn geen korte-, maar langetermijndoelstellingen. Op die manier zorgen wij voor een win-win-winsituatie waar iedereen de vruchten van plukt.

  Dit kunnen wij alleen realiseren door onze expertise op de juiste manier in te zetten in het belang van onze partners. Onze dienstverlening biedt heel wat verschillende mogelijkheden die snel kunnen ingezet worden wanneer dat nodig is.

 • Onze visie en missie

  Onze visie

  Faxions wil met een open blik en 365 dagen per jaar de beste beleving creëren voor bedrijven en hun klanten en/of medewerkers. Hoe doen wij dat? Door te luisteren, oplossingen te bieden en te creëren. Op die manier kunnen wij een duidelijke meerwaarde realiseren, niet alleen voor u, maar ook voor uw klanten en medewerkers.
  Door deze visie toe te passen in de praktijk wil faxions dé referentie blijven in loyalty marketing.

   

  Onze missie

  Een hechte groep collega’s, elk met onze eigen vakkennis, specialisatie en talent, vormen het kloppende hart van faxions. Wij maken faxions tot een flexibele en betrouwbare organisatie. Elke collega is een onmisbare schakel en krijgt dan ook het respect dat hij of zij verdient. Hierin schuilt de kracht van onze onderneming.

  De relatie met onze klanten bekijken wij op dezelfde manier. Wij bieden een kwaliteitsvolle en persoonlijke service met als doel een maximale tevredenheid. U moet elke dag opnieuw de gedrevenheid en passie voelen die faxions en onze diensten vorm geeft.

  Wij denken en werken kwaliteitsvolle en creatieve marketingoplossingen uit. Expertise en ervaring staan daarbij centraal. Zo bereiken wij het beste resultaat en zorgen wij voor een antwoord op alle praktische en emotionele noden van onze klanten.

 • Onze waarden

  Deze waarden zijn de rode draad in alles wat wij doen. Ze nemen dan ook een centrale plaats in in het hart van onze bedrijfscultuur.

   

  Respect

  Deze waarde bekleedt een zeer belangrijke plaats bij faxions, niet alleen bij al onze medewerkers, maar zeker ook naar onze partners toe.

  Klantgerichtheid

  De klant staat altijd centraal. Wij willen een duurzame relatie opbouwen door te luisteren en een kwalitatieve en consistente service te bieden. Wij zijn niet tevreden met gewoon te voldoen aan de verwachtingen, wij willen deze zeker overtreffen.

  Verantwoordelijkheid

  Elk van ons neemt zijn of haar verantwoordelijk binnen de eigen job op een efficiënte en effectieve manier. In bredere zin nemen wij ook onze verantwoordelijkheid op economisch, sociaal en ecologisch vlak

  Enthousiasme

  Onze passie en gedrevenheid uit zich in het plezier waarmee wij alles doen: elke dag er voor de volle 100% voor gaan om beter te worden en verder te groeien.

  Authenticiteit

  Jezelf kunnen zijn neemt bij ons een belangrijke plaats in. Maar authenticiteit betekent ook betrouwbaar en eerlijk zijn in alles wat wij doen.

  Empathie

  Meevoelen met elkaar en onze klanten is voor ons van groot belang. Wij willen namelijk meer dan een gewone (zaken)relatie. Door rekening te houden met de emotie in ieder van ons en in elke relatie, gaan wij voor een vertrouwensband in al onze relaties.

 • ONZE KLANTEN

                         

       

             

   


cases

CRELAN

See more

MASTERCARD

See more