parallax background
 

WAT DOEN WIJ

Bent u op zoek naar oplossingen om de relatie tussen je merk en je klanten te versterken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

We bieden een breed scala aan diensten om je huidige en toekomstige klanten te bereiken en een taal te spreken die zij begrijpen en die er voor hen toe doet.

Jij en je klanten zijn het begin en het einde van alles wat we doen. Niemand kent je klanten immers beter dan jij.

Wij helpen u:

 • Uw bestaande klantenbestand te behouden en verder te laten groeien
 • Winstgevende relaties op lange termijn op te bouwen
 • Aanwezig te blijven door een positieve impact te maken
 • Van uw klanten ambassadeurs te maken
 • Concurrerend te blijven in uw aanbod
 • Meer te weten te komen over uw klanten
 • Uw ROI en NPS score te verbeteren
 • Uw bewezen resultaten te meten
 • Op te vallen tussen de massa!

Spreekt dit u aan?

DEEL ONS UW BEHOEFTEN MEE

 • EEN LOYALITEITSPROGRAMMA OP MAAT CREËREN

  Omdat geen twee organisaties dezelfde zijn, geloven wij in oplossingen op maat van uw situatie en doelstellingen.

  Het begint allemaal met een loyaliteitsaudit uitgevoerd door onze experten, gevolgd door een intensieve loyaliteitsworkshop met uw team.

  Dit is de eerste stap naar een loyaliteitsprogramma waarmee u zich kan onderscheiden. We werken elk detail met u uit. U kan erop vertrouwen dat onze creatieve geesten met spannende ideeën komen.

  De kers op de taart? We meten alles. Als inhoud koning is, dan is data zeker koningin!

  Interesse?

  IK VERNEEM HIER GRAAG MEER OVER

 • EEN BESTAAND LOYALITEITSPROGRAMMA HERZIEN

  Heeft u reeds een loyaliteitsstrategie, maar levert die niet de gewenste resultaten op? Besteedt u té veel energie aan een programma dat niet werkt?

  Dan is het tijd om erover te praten, bij voorkeur met experten. Laat ons stellen dat we iemand in gedachten hebben.

  Faxions helpt je bij het identificeren van duidelijke doelstellingen en effectieve KPI’s. We bieden technische en digitale hulpmiddelen die aan uw behoeften voldoen en waarmee u uw bedrijfsdoelstellingen kan bereiken.

  Heeft u interesse?

  IK HEB UW ADVIES NODIG

 • KANT-EN-KLARE LOYALITEITSPLATFORMS

  Wenst u uw gloednieuw digitaal getrouwheidsprogramma te lanceren in slechts een paar weken tijd, met een redelijk investeringsbudget?

  Stap dan in de wereld van onze kant-en-klare loyaliteitsplatforms. Ze zijn eenvoudig op te zetten, bieden een groot aantal krachtige tools en geven uw publiek automatisch toegang tot een uitgebreide catalogus met content met toegevoegde waarde.

  Bovendien leveren we lokale content en eersteklas service aan uw klanten en uw team!

  Meer weten?

  IK BEN NIEUWSGIERIG

 • UNIEKE ERVARINGEN & BELONINGEN

  Vindt u dat uw klanten het beste verdienen? Dat vinden wij ook! Wil u dat tikkeltje extra doen voor hen? Wij ook!

  In de loop der jaren hebben we een uitgebreid netwerk van partnerships opgebouwd in de Benelux. Van lokale partners tot internationale merken, wij hebben exclusieve toegang tot producten en diensten die ons in staat stellen om op maat gemaakte ervaringen en beloningspakketten uit te werken voor uw klantenbestand.

  Ons motto: loyaliteit komt voort uit positieve emotie. We kijken ernaar uit om u te helpen momenten van positieve emotie te creëren die uw klanten met uw merk zullen associëren.

  Op zoek naar iets anders?

  MIJN KLANTEN VERDIENEN HET BESTE


cases

Voordelen voor de supporters van de club sinds 2021

Bekijk meer

Een voordeelprogramma voor de medewerkers van de diverse ziekenhuizen van de groep CHIREC sinds 2021

Bekijk meer

Een digitaal platform om de coöperatieve activiteiten te centraliseren sinds 2015

Bekijk meer


 

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn specialisten in loyaliteits- en retentiemarketing. Wij ademen loyaliteit, denken loyaliteit, leven loyaliteit.

Wij zijn een team van unieke persoonlijkheden en gelijkgestemde zielen. Ieder van ons heeft zijn eigen talenten en specialisaties, maar tevens ook oog voor lokale en wereldwijde marketingtrends en digitale ontwikkelingen.

We hebben twee dingen gemeen: we zijn experts op ons vakgebied en de klant komt bij ons altijd op de eerste plaats! • ONS VERHAAL

  Faxions, opgericht in 2008, is een marketingbureau gespecialiseerd in loyalty marketing gevestigd in Brussel.

  Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van sterke loyaliteitsprogramma’s voor onze nationale en internationale klanten. Ons doel is om de band tussen merken en hun gemeenschap te versterken. We creëren voordeelprogramma’s die een echte toegevoegde waarde en reële koopkracht bieden.

  We werken samen met méér dan 3.000 partners in de Benelux om geweldige content voor onze programma’s te creëren. We leveren datagestuurd bewijs van uitmuntendheid en werken met toptechnologie om wendbare loyaliteitsplatforms te bouwen. We omarmen gamification en ervaringen als onderdeel van ons aanbod en hebben een intern ondersteuningsteam inclusief telefonische klantendienst.

  Wij maken van je loyaliteitsstrategie een eyecatcher om je authentieke merkidentiteit en doelstellingen te weerspiegelen.

 • ONZE MISSIE

  Onze motivatie, passie en betrouwbaarheid stellen ons in staat om een duidelijke toegevoegde waarde te creëren voor onze partners. Uitstekende service en uw tevredenheid zijn niet enkel kortetermijndoelstellingen, maar tevens doelen op langere termijn. Dit betekent dat we een win-winsituatie creëren waar iedereen de vruchten van plukt.

  Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen toegevoegde waarde te bieden.

  We streven naar de beste ervaring voor ieder publiek.

  Hoe doen we dat? Door te luisteren. Door te begrijpen. Door oplossingen aan te bieden en te verwezenlijken.

  Waarom doen we dat? Om echte toegevoegde waarde te genereren, voor u, voor uw bedrijf én voor uw klanten en medewerkers.

  Door onze visie in de praktijk te brengen willen we de nummer één blijven in loyaliteitsmarketing en -strategie.

 • ONZE OVERTUIGINGEN

  • We plaatsen mensen en hun geluk in het middelpunt van alles wat we intern en extern doen.
  • We geloven in een ecosysteem van samenwerking.
  • We geloven dat werken aan loyaliteit en toegevoegde waarde een absolute must is voor elk bedrijf.
  • We omarmen digitalisering en gamification in onze concepten.
  • We integreren emotie en beleving als trigger voor loyaliteit.

 • ONZE WAARDEN

  Deze kernwaarden lopen als een rode draad door alles wat we doen.

  Respect

  Respect staat centraal bij faxions. Het komt uiteraard het eerst tot uiting tussen ons in het team. Het is ook een belangrijk element in onze relaties met onze klanten, hun klanten, onze partners en andere medewerkers. En we breiden dit uit naar onze werkplek en omgeving in bredere zin.

  Klantenondersteuning

  Bij alles wat we doen, stellen we de klant centraal. We streven naar een langdurige relatie met onze klant door te luisteren en een blijvende service van hoge kwaliteit te bieden.

  Verantwoordelijkheid

  Ieder van ons neemt de verantwoordelijkheid voor zijn of haar werk op een efficiënte en effectieve manier. In bredere zin nemen we ook onze economische, sociale en ecologische verantwoordelijkheden.

  Flexibiliteit

  In onze houding ten opzichte van het dagelijks leven en in onze werktijden zetten we ons in voor een flexibiliteit die zowel persoonlijk welzijn als professionele uitmuntendheid garandeert. We zijn er om elkaar te dienen en te helpen.

  Enthousiasme

  Onze passie en gedrevenheid komen tot uiting in het plezier dat we vinden in alles wat we doen: we zetten ons elke dag volledig in voor ons werk om beter te worden en sterker te groeien.

  Authenticiteit

  We vinden het belangrijk dat we onszelf kunnen zijn. Maar authenticiteit betekent ook dat we betrouwbaar en eerlijk zijn in alles wat we doen.

  Inlevingsvermogen

  Het is heel belangrijk dat we ons inleven in elkaar en in onze klanten. We willen immers meer zijn dan een gewone (zakelijke) relatie. Door rekening te houden met de emoties van alle mensen kunnen we streven naar een vertrouwensband in al onze relaties.

 • ONZE AMBASSADEURS