Faxions

Faxions

Visie/Missie

Visie

Faxions streeft continu naar een optimale klantenbeleving in een B2B2C omgeving met een 360°/365 dagen aanpak. Hierbij wil zij een mentaliteit aan de dag leggen van ‘listen, cure and create’ om op die manier steevast meerwaarde te creëren voor bedrijven, hun klanten en hun medewerkers.
Faxions wil de referentie worden voor retentiemarketing en events.

Missie

Faxions is een flexibele en betrouwbare organisatie, bestaande uit een groep hechte collega’s, elk met hun eigen vakkennis, specialisatie en talent. Elke collega vormt bij ons een onmisbare schakel in het productieproces en wordt dan ook met respect behandeld. Wij zijn ervan overtuigd dat hierin de kracht schuilt van het succes van onze organisatie.

De relatie met de klant is een weerspiegeling van deze interne dynamiek. De organisatie biedt de klant een kwaliteitsvolle en persoonlijke service waarbij er gestreefd wordt naar maximale klanttevredenheid. De klant moet in onze diensten altijd de gedrevenheid en passie ervaren waarmee ze zijn ontwikkeld. Gisteren, vandaag en morgen!

Concreet denkt en werkt Faxions kwalitatieve en creatieve marketingoplossingen uit, waarbij expertise en experience centraal staan, waardoor in optimale omstandigheden het beste resultaat wordt bereikt en in alle emotionele en praktische noden van de klant wordt voorzien.