Faxions

Faxions

Onze waarden

Onze waarden zijn de basis voor alles wat wij doen. Niet voor niets zijn de volgende waarden ingebouwd in onze bedrijfsstructuur:

Respect

Bij Faxions dragen wij respect hoog in het vaandel. Niet alleen tegenover elkaar tonen wij respect maar ook binnen elke klantenrelatie.

Klantgerichtheid

Bij ons staat de klant centraal. Faxions wenst met zijn klanten een duurzame vertrouwensrelatie op te bouwen door te luisteren, een consistente en kwalitatieve service te bieden en door de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Verantwoordelijkheid

Ieder van ons neemt zijn verantwoordelijkheid binnen zijn job en dat doen we op een efficiënte en effectieve manier. Ook trachten we onze verantwoordelijkheid op te nemen op sociaal, economisch en ecologisch vlak.

Enthousiasme

Passie en gedrevenheid, dit uit zich in het plezier hebben in alles wat wij doen.

Iedere dag onszelf voor 100%  geven, het enthousiasme om iedere dag te groeien en beter te worden is wat ons drijft.

Authenticiteit

Onszelf blijven en onze afkomst en cultuur trouw blijven, is zeer belangrijk. Maar authenticiteit betekent ook betrouwbaar en eerlijk zijn in alles wat wij doen.

Empathie

Meevoelen met elkaar en met onze klanten! Wij willen dan ook verder gaan dan een eenvoudige (zaken)relatie. Wij houden rekening met de emotie die in één ieder van ons en in elke menselijke relatie aanwezig is. Op die manier proberen wij ook uw vertrouwen te verdienen.